The Boondock Saints II: All Saints Day (2009) Albanian Subtitles


The MacManus brothers are living a quiet life in Ireland with their father, but when they learn that their beloved priest has been killed by mob forces, they go back to Boston to bring justice to those responsible and avenge the priest.

Release:

IMDB: 6.3

Genders: Action, Crime, Comedy

Countries: USA

Time: 118 min

Updated: 5 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
5 years ago
Framerate
Files
2
File Size
38.2KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

The Boondock Saints II All Saints Day.2009.DVDRip.[UniVerseHub].cd1.ALB

Create By
UniVerseHub
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian The Boondock Saints II All Saints Day.2009.DVDRip.[UniVerseHub].cd1.ALB 5 years ago 2 38.2KB
Albanian boondock2Albansks 5 years ago 1 40.4KB

Subtitle Preview

1
00:00:16,520 --> 00:00:19,720
Po ta mendosh mirë, në këtë botë
ka dy lloje njerëzish.

2
00:00:21,000 --> 00:00:24,080
Ka nga ata që flasin,
dhe ke nga që bëjnë.

3
00:00:24,520 --> 00:00:27,640
Shumë njerëz vetëm flasin.
Ata dinë vetëm të flasin.

4
00:00:29,520 --> 00:00:33,200
Por pasi kanë mbaruar fjalët, janë
Loading...