Furious Seven (2015) Albanian Subtitles


Deckard Shaw seeks revenge against Dominic Toretto and his family for his comatose brother.

Release:

IMDB: 7.3

Genders: Action, Crime, Thriller

Countries: USA, Japan

Time: 137 min

Updated: 4 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
4 years ago
Framerate
30.000
Files
1
File Size
39.7KB
Language
Albanian
Release Type
Blu-ray
Relase Info:

Fast and Furious 7 2015 1080p

Create By
Juli Bulku
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian Fast and Furious 7 2015 1080p 4 years ago 1 39.7KB

Subtitle Preview

1
00:00:40,000 --> 00:00:50,000
Përktheu dhe titroi Juli Bulku
@ SUBSCENE

2
00:00:52,743 --> 00:00:54,800
Thonë se nëse do të
shohesh të ardhmen...

3
00:00:55,716 --> 00:00:57,454
duhet të kujtosh të shkuarën.

4
00:00:59,155 --> 00:01:01,062
Dikur mendoja se ishte një gjepurë.
Loading...